Повернення товару

Шановні Клієнти!

Нам дуже шкода, що виникла потреба повернути придбаний у нас товар. Ми зробимо все, щоб процедура повернення була максимально простою і зручною.

ТЕРМІН ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ

Товар, куплений через інтернет-магазин _________, можна повернути впродовж 14-ти календарних днів з моменту його отримання згідно із Законом України “Про захист прав споживачів” від 12.05.1991 №1023 – XII.

ОБОВ’ЯЗКОВІ УМОВИ ДЛЯ ПОВЕРНЕННЯ

  • Наявність документу, що підтверджує факт купівлі й оплати (Товарний чек, який Ви отримали разом з посилкою)
  • Наявність акту на повернення товару.
  • Копії паспорта Покупця Товару
  • Повернені вироби мають мати товарний вигляд (мати ярлики, бирки, пакування зі штрих-кодом, не має слідів використання ).
  • Поверненню не підлягають товари, перелік яких визначений постановою Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994г.

Для здійснення повернення необхідно виконати такі дії:

  1. Обережно УПАКУВАТИ ТОВАР в повній комплектації (товари, що поставляються в комплекті, необхідно повертати також в комплекті). Заповніть бланк повернення, яке Ви отримали із замовленням.
  2. Зверніться до служби доставки і відправте товар разом із заповненими документами на повернення нам, дані одержувача вказані у акті на повернення. Повернення коштів здійснюється впродовж 14-ти робочих днів з моменту прибуття товару на склад компанії.

На жаль, ми не зможемо прийняти повернення в деяких випадках:

  • Товар був у вживанні;
  • Товари, які не підлягають поверненню, згідно з постановою Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994г;
  • Збіг термін для повернення.

Надішліть товар з такими реквізитами:

вул.. Бічга Лесі Українки, 7, смт. Жвирка, Львівська область, 80040

Важливо!

Плата за зворотну пересилку товару здійснюється покупцем. Ми не зможемо прийняти вашу посилку, якщо вона буде відправлена “накладеним платежем” або з “пересилкою коштом одержувача”. Такі посилки будуть повернені відправнику.

Якщо Вам не підійшов товар (наприклад, розмір або фасон) – після отримання повернутого товару ми повернемо його вартість, без вартості доставки.

При поверненні товару належної якості, вартість доставки Товару службою доставки оплачується покупцем.

ТЕРМІН ПОВЕРНЕННЯ ГРОШОВИХ КОШТІВ

Грошові кошти будуть Вам повернені впродовж 14-ти днів з моменту отримання нами товару і підтвердження його відповідності вимогам для повернення. Строк повернення коштів у випадку виникнення спору щодо правомірності причин повернення може бути продовжений Продавцем на строк з’ясування Продавцем причин пошкодження, підтвердження невідповідності, тощо.

Безкоштовна доставка Для замовлення > 20 000 грн

Гарантія Більше 2 років

Покупки через телефон З 9:00 до 17:00